Hartelijk dank voor het bestellen bij trendytuinmaterialen.nl. Wij streven er naar om uw producten binnen 3 dagen tot een week te versturen. Platoflex muren duren standaard minimaal 4 weken omdat dit 'maatproducten' zijn. Het kan voorkomen dat producten ook niet bij onze leveranctier op voorraad zijn, zoals bijvoorbeeld bij kant-en klaar hagen. Wanneer dit het geval is, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren, u heeft dan de keuze om te wachten tot het product weer leverbaar is, of te kiezen voor terugstorting van uw geld. 

Het kan voorkomen dat uw gekochte product rechtstreeks door de leverancier bij u afgeleverd wordt, de leverancier kan hiervoor contact met u opnemen.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@trendytuinmaterialen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag met verrekening van retourkosten binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Bij retourneren van tegels, hagen, mobiroof, hydroblob en platoflex muren zijn wij helaas genoodzaakt om de verzendkosten wel in rekening te brengen, u ontvangt dan ook niet het volledige bedrag terug.

Daarnaast kunnen maatproducten zoals een platoflex muur helaas niet worden geretourneerd.

Voor retouren stellen wij het op prijs als u de gewenste retouren aanmeldt via het contactformulier. De mogelijkheid bestaat ook om uw retour te voltooien door middel van het invullen van het retourformulier.

© 2016 - 2021 Trendytuinmaterialen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel